Heeft u vragen?

Contacteer ons

Verplicht veld *

Veelgestelde vragen

Neem eerst contact op met onze klantendienst via e-mail of telefoon, voordat u een product retourneert. In geval van herroeping dient u het ongebruikte product aan ons te retourneren in de originele verpakking en in een beschermende verpakking die geschikt is voor verzending. Het annuleringsverzoek moet binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen worden ingediend. De retourzending moet binnen 14 dagen na het annuleringsverzoek plaatsvinden. Indien het geretourneerde product gebruikssporen vertoont, behoudt Mathes Design GmbH zich het recht voor om een waardevermindering in rekening te brengen. Wij dragen de directe kosten voor de terugzending van de per pakket verzonden goederen uit België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Luxemburg en Denemarken, voor zover het gaat om bestellingen van particuliere klanten, d.w.z. consumenten in de zin van § 13 BGB. In het geval van een levering door DHL of Post NL moet de consument de kosten van terugzending naar ons magazijn in Duitsland betalen en Mathes vergoedt vervolgens de kosten van terugzending op vertoon van de factuur. In geval van een gerechtvaardigde klacht of onjuiste levering is de terugzending gratis. Wij dragen geen kosten voor het retourneren van goederen die niet per pakket kunnen worden verzonden, ongeacht of het nu gaat om particulieren of professionele klanten. Voor het retourneren van zendingen spreken we, indien nodig, een afhaling met u af. Voor de ophaling rekenen wij een vergoeding die varieert naargelang het gewicht van de pakketten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de kosten. De goederen moeten klaar zijn voor verzending door de klant. De retourkosten worden in mindering gebracht op het restitutiebedrag. Elke terugzending die door een andere vervoerder wordt georganiseerd, anders dan op het moment van levering, zal kosten met zich meebrengen die niet worden terugbetaald. Retouren uit andere dan de hierboven genoemde EU-landen en uit derde landen (Noorwegen, Zwitserland) worden afzonderlijk behandeld. Neem contact op met onze klantendienst op +31 432 100 400 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of per e-mail service@design-bestseller.be voor meer informatie.

Met uw verzendbevestiging ontvangt u de link naar de tracking van de zending, zodat u op elk moment de actuele status van uw levering kunt bekijken in het statusportaal. Als uw zending door een expediteur wordt verzonden, belt de expediteur u vooraf om de afleverdatum af te spreken.

Neem contact op met onze klantendienst via e-mail of telefoon, onder vermelding van uw ordernummer. In geval van een kwaliteitsgebrek organiseren wij de terugzending en omruiling van het product/de producten. Gelieve uw klacht te documenteren met enkele bijgevoegde foto's, dit zal de verdere verwerking veel gemakkelijker maken. In geval van transportschade dient u eventuele zichtbare uitwendige schade direct na levering te melden. Als de goederen duidelijk beschadigd zijn, kunt u ook weigeren de goederen in ontvangst te nemen.

Als u een reeds geplaatste bestelling wilt annuleren, hoeft u alleen maar een kort bericht te sturen naar onze klantenservice via e-mail of telefoon. Vermeld ook duidelijk uw ordernummer. Wij zullen alles in het werk stellen om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken en zullen u een annuleringsbevestiging sturen. Als het artikel reeds verzonden is, ontvangt u een retouretiket per e-mail voor de retourzending van de goederen. Na ontvangst van de retourzending worden de eventueel reeds betaalde bedragen teruggestort.

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes:

  • Ideal
  • Bankoverschrijving met 3% ( of 5% op verlichting ) korting
  • Credit card
  • Paypal
  • Amazon Pay
Meer informatie vindt u hier.

Neemt u liever telefonisch contact met ons op?

Wij helpen u graag verder.
Gratis advies van ma. - vr. van 10 tot 16 uur op

0874 801 28