Living, Licht & Lifestyle


We combineren de klassiekers van designmeubilair, bijvoorbeeld de meubelsystemen van USM Haller, de Lounge Chair of de DSW van Vitra met jonge designs van HAY, Dedon of Nils Holger Moormann voor een uniek aanbod. Bovendien vindt u bij ons in elke categorie een eersteklas en gevarieerde keuze uit uw toekomstig designmeubilair, verlichting of accessoires, geselecteerd met de ervaring en expertise van onze inrichtingsspecialisten. Ons brede assortiment wordt voortdurend uitgebreid en aangevuld.


GOED GEADVISEERD


Echte mensen

Wij zijn niet alleen virtueel. Achter design-bestseller.de staan mensen met ervaring, creativiteit en knowhow. Van onze tientallen jaren ervaring in het ontwerpen, plannen en omzetten van inrichtingsprojecten in de woon-, kantoor- en productsector voor bekende klanten zoals b.v. Aachener und Münchener Versicherungen, Electronic Arts, Hotel SAS Radisson Berlin, KPMG Wirtschaftsprüfungsgesellschaft Köln en Microsoft Germany profiteert u als klant.


Persoonlijk advies

Als onze klanten een vraag hebben, belanden ze niet bij een anoniem callcenter, maar bij een expert van het bestseller-team voor design. We bieden u competent en deskundig advies, of het nu om een uitgebreid kantoorproject of om een eenvoudig productadvies gaat. Onze knowhow en onze liefde voor design hebben duidelijk voelbaar invloed op ons werk. Daarvan profiteert u als klant. Bij ons in Aachen kunt u het door u uitgezochte meubilair zelfs aanraken. Komt u gerust voorbij.


Top merken

Het is ons doel om ontwerpen van internationale topproducenten, -ontwerpers en manufacturen op het hoogste niveau te leveren. Naast een prijsgarantie omvat een landelijke gratis levering tot aan de voordeur ook een herroepingsrecht van 21 dagen voor de uitgebreide en adviesservice van design-bestseller.de.


Vitra, USM Haller, HAY en nog veel meer


Ons assortiment

Het ware design wordt niet bepaald door de prijs, noch naar boven noch naar beneden. Alleen de juiste combinatie creëert de perfecte indruk, volgens de mode-stelregel "Het is niet alleen wat je draagt, maar ook hoe je het draagt." In het meubeldesign combineren we marktleiders met hoogwaardige basics en beproefde klassiekers met onze nieuwkomers om een onmiskenbare look te creëren.


Weten waar het vandaan komt

Om qua prijs op elk gebied aantrekkelijk te blijven werken we samen met nieuwe merken, i vindt bijvoorbeeld houten tafels zoals de Clamp van Janua of de Klopstock van Moormann uit Beieren, hoogglans meubilair van Kartell uit Italië of jong design van Normann Copenhagen, Houe, HAY of Muuto uit Scandinavië. Ons team is altijd op zoek naar de beste kwaliteit tegen de beste prijs in het beste pakket.


Geloof in het origineel

Wij verkopen uitsluitend nieuwe en originele producten. Alle aangeboden producten zijn "originelen" in de zin van de internationale auteursrechtwetgeving en veel van deze ontwerpen worden wereldwijd beschermd. Wij geven u als klant de zekerheid dat u een echte designklassieker hebt verworven.
Wij verkrijgen alle Eames-producten via Vitra, die de exclusieve rechten heeft om de ontwerpen van Charles en Ray Eames in Europa op de markt te brengen. De ontwerpen van Mies van der Rohe zijn onder andere geproduceerd door de firma Knoll. De rechten voor het produceren van de ontwerpen van Le Corbusier zijn wereldwijd exclusief eigendom van Cassina. De fabrikanten gebruiken nobele, hoogwaardige materialen voor hun productie en garanderen de beste afwerking. De productieprocessen zijn vaak via meerdere generaties verfijnd en worden voortdurend getest en verbeterd.


Vinger aan de pols

We maken onze selectie voortdurend actueel volgens de nieuwste trends. Zo kunt u dus zowel over nieuwe producten geïnformeerd worden als uw favoriete item uitzoeken. Net zoals in een designmeubelwinkel, maar dan gewoon thuis.